Keresés

Keresőoptimalizálás specialista - 2021 Vasembere

Frissítve: 2021. aug. 17.

Egy olyan év után, mint 2020, minden cég szeretne gyorsan visszakerülni a régi kerékvágásba, már ha nem a Zoom-ról, a Fedex-ről vagy egyéb Covid nyertes cégekről van szó.

keresőoptimalizálsá specialista - 2021 vasembere
keresőoptimalizálsá specialista - 2021 vasembere

Látható eredmények


Kevés olyan szakma van, főleg a kommunikációs iparágon belül, ami látványos eredményeket tud produkálni, belátható időn belül. Persze ha annyi időt és pénzt szánunk rá, mint a Coca Cola, akkor ez megoldható, de a többség nem ez a kategória. A reklámszakmában ezért is kreáltak különböző díjakat, fesztiválokat, hogy a kreativitást vagy egyedi megoldásokat valahol, valakik szubjektív módon elismerjék, és így a nyertesek bemutathassák az ügyfélnek, hogy mennyire jó munkát végeztek. De a valóságban 2021-ben az offline kommunikációs eszközök mérése (óriásplakát, TV, sajtó, rádió) még mindig gyerekcipőben jár, és nem is várható, hogy hatalmas előrelépés lesz, hiszen a figyelem már régóta a sokkal inkább mérhető online térre terelődik. A keresőoptimalizálás specialista a SEO eszközével a digitális térben is kiemelkedő látványossággal tudja a munkája eredményeit prezentálni. Már persze ha egy profi keresőoptimalizálás specialistáról beszélünk.


Keresőoptimalizálás szakértő - nem média szakember


Persze az online média az jól mérhető, mindenről pontos számot kapunk real time, de a google ads és egyéb fizetett hirdetésekkel szemben a keresőoptimalizálás specialista szuperereje abban rejlik, hogy ő nem reklámokkal, nem google hirdetés útján, hanem organikusan, fizetett tartalom nélkül ér el olyan eredményeket, amelyeket vásárolt médiával sem könnyű. Egy professzionális SEO audit és kulcsszókutatás, a technikai SEO audittal kiegészítve a tökéletes alapjai egy tartalmi stratégiának, amely lépéseket konzekvensen követve és a stratégia alapján folyamatosan tartalmakat publikálva a google első hely teljesen reális cél bármilyen cég számára. Persze nem bármilyen kulcsszóra, de a keresőoptimalizálás specialista ezért is Vasember: mert megtalál olyan kulcsszavakat, amelyek a jelenlegi hatalmas versenyben is eredményre vezethetnek.


Seolins.com - a legjobb esettanulmány


Mi a Seolins-nál azt gondoljuk, jó bornak is kell a cégér, de mi a saját magunk fényezése helyett bizonyítékot adunk még mielőtt az oldalra tévedtél: egy fillért sem költünk fizetett médiára, csak és kizárólag SEO segítségével hozunk látogatókat az oldalra. Hogy csináljuk?

Végeztünk egy komplett SEO auditot a SEO kulcsszóra, és ez alapján kidolgoztunk egy tartalmi stratégiát: néhány hét alatt látható eredményeink vannak: a keresőoptimalizálás specialista kulcsszóra, amire havonta 1000 keresés történik, máris az első oldal közelében vagyunk, mindezt úgy, hogy fejlesztőre és designerre sem költöttünk, a wix segítségével összerakott oldalt használunk, ami nem támogatja tökéletesen a SEO-t, például domain struktúra szinten nem megfelelő az amit használunk jelenleg. Saját eredményeinket egy esettanulmány keretében folyamatosan publikáljuk és frissítjük, így aki szeretné, nyomon követheti, hogyan, mennyi idő alatt érjük el a kiválasztott kulcsszavakra a google találati lista helyezéseket.


keresőoptimalizálás specialista - heti riport
keresőoptimalizálás specialista - heti riport