SEO OKTATÁS

A keresőoptimalizálás egyedi gondolkodásmódját mindenkinek érdemes sajátítania, aki eredményeket akar elérni SEO terén. A Seolins ebben is támogatja ügyfeleit, mert tudjuk, hogy a saját termékét, szolgáltatását mindenki maga ismeri legjobban, ezért olyan lehetőségeket is ki tud aknázni SEO-val, amit a keresőoptimalizálás szakértő sem lát meg.

SEO​ alapok

Mindenkinek érdemes elsajátítania az alapokat, aki SEO projekten dolgozik, akár ügyfélként, akár tulajdonosként, mert a sajátos gondolkodásmód sokat segít google első helyre kerülés szempontjából. Egy ügyfelünk például úgy tudta növelni az oldalára találó felhasználók számát, hogy az oktatásunk alapján megírt tartalomba egy sokat keresett és egyébként a kontextusba illő, releváns könyv címét idézte. Természtesen a kapcsolódó szoftverek működését nem kell megtanulni, hanem az alapfogalmakat, a fontos elemeket érdemes elsajátítani. Mikor és hogyan használunk kulcsszavakat, hogyan linkeljük azokat, mik azok a metaadatok, miért fontos, hogy a social snippetek is be legyenek állítva, miért kell úgy tagolni a tartalmakat, ahogy javasoljuk, és miért fontos külső linkeket szerezni magas rangsorolt oldalakról.

Oktatási folyamat és keresőoptimalizálás

Természetesen az együttműködés során az alapokat megismertetjük az ügyfeleinkkel, hiszen egy SEO audit megértéséhez, vagy egy kulcsszó elemzés értelmezéséhez ezek elengedhetetlenek. De ennél érdemes még több tudással felvértezni magunkat, mert bármennyire is pro egy keresőmarketing szakértő, a saját termékünket, szolgáltatásunkat, a versenytársakat, a piaci trendeket mi ismerjük a legjobban, és mi is követjük a legújabb híreket, ezért mi fogunk tudni reagálni adott eseményekre leggyorsabban és legtényszerűbben. Ahogy a fenti példa is mutatta, a keresőoptimalizálás specialista nem biztos, hogy járatos például kiberbiztonsági témakörben, így annak szakirodalmára se fog tudni hivatkozni. Ezért javasoljuk, hogy aki teheti, ássa bele magát mélyebben a SEO rejtelmeibe.  A Seolins támogatja ezt a tudás megszerzését, nem titkolunk semmit, a közös munkában hiszünk, oktatásunk során gyakorlati példákkal mutatunk be mindent. Vállaljuk szövegírók, content managerek, projekt managerek és vezetők oktatását is, sőt, javasoljuk, hogy menedzseri szinten is vegyenek részt a képzéseinken. 

Olvass további tartalmakat a SEO rejtelmeiről

Érdekelnek a részletek?

SEO, tartalom és UX terén nyújtunk tanácsadási, szövegírói szolgáltatásokat. 

Amennyiben ezzel kapcsolatban van kérdése, vagy szeretne ajánlatot kérni, írjon nekünk!